maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kissa kadoksissa

Viime viikolla saimme Hobby hallista pari pahvilaatikkoa jotka löysi heti käyttöä bengali neideillemme. Palvelijoitten koittaessa katsoa rauhassa telkkaria hieman ärsyttävä rapina ja kopina kuului eteisestä.
Muutamia hetkiä myöhemmin paha enteinen hiljaisuus laski jolloin palvelijat yleensä havahtuvat että nyt on neidit pahanteossa. Kuitenkaan eteisessä ei näy karvapalleroita kumpaakaan vaan laatikot on hujan hajan neitien jäljiltä.


Palasimme katsomaan telkkaria ja hetken päästä rapina alkoi kuulua taas. Palasin tutkimaan laatikoita tarkemmin ja huomasin pienet silmät tarkkailevan minua kovasti!


Riiviö neiti Nuppu olikin rapinan syy ja palvelijat siirsi pahvilaatikot toiseen huoneeseen ja oven laittoivat kiinni. Tytöt varmasti tuumasivat kuinka törkeää käytöstä tämä oli ja hetken osittivat mielteen joksenkin kova äänisesti.
Möyyy miuu MAU!
kuului kuorossa.
Ilta oli kuitenkin jo pitkällä ja tytöt rauhottuivat lepäämään. Nuppu jatkoi mököttämistä ja kiipesi puuhun nukkumaan mutta Nala suostui katsomaan telkkaria palvelijoiden sylistä, puristen ja tarpoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti