keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kissa kadoksissa VOL. 2

Istun rauhassa tietokoneella, tekemättä mitään järkevää. Tytöt riehuivat kylppärissä metelistä päätellen. Kolinaa ja kilinää kuuluu. Meteli loppuu ja hetken päästä Nala alkaa maukua hädissään ja kovaa. Menen kattomaan mitähän täällä tapahtuu. Nala kököttää peilikaapin lampun päällä ja maukuu kattoa kohti, en tajunnut miksi joten hain kameran ja nappasin tytöstä kuvia. (ensimmäinen kerta kun jompikumpi kissa on mennyt peilikaapin päälle.)


Aloin etsimään Nuppua joka huoneesta, ei näkynyt eikä kuulunut. Nala jatkoi katon tuijottamista ja mä kuulin pientä rapinaa. Rapina voimistui ja aattelin että ei helvata se kissa on tuolla katossa!!
Nousin sitten pesukoneen päälle ja huomasin että katossa on irtoinainen levy jonka kautta pääsee välikattoon!!!!!! Nuppu neitihän sieltä minua tuijotti, tyytyväisen oloisena tutki putkien ja johtojen täyttämää välikattoa... Tyttö tuli onneksi aukon luokse kun kutsuin.

Vihainen soitto huoltoyhtiöön josta onneksi tuli parin tunnin sisällä jätkät ruuvaamaan luukun kiinni. Nuppua selvästi harmitti ja yritti löytää uuden reitin salaiseen piilopaikaansa!

1 kommentti:

  1. Nuppu taitaa olla isoveljensä Haltian veroinen riiviötäpläturkki :D

    -katja-

    VastaaPoista